Technológiai fejlesztés a modern termelési kihívások és kapacitás bővítés érdekében a Geodézia Kft-nél.

2023. January 12.

Kedvezményezett neve: GEODÉZIA Földmérőmérnöki Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Technológiai fejlesztés a modern termelési kihívások és kapacitás bővítés érdekében a Geodézia Kft-nél.

A feltételes támogatás összege: 86.988.059 Ft

Támogatás mértéke: 70% (feltételesen vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében beszereztünk három korszerű GNSS vevőt, amelyek mind a négy műholdrendszer vételére alkalmasak és IMU alapú dőléskompenzátorral felszereltek. Szoftverezettségük bármilyen területen alkalmazhatóvá teszik őket. A terepi felmérést egy mesterséges intelligenciát alkalmazó precíziós mérőállomás beszerzésével is támogattuk.
Kiemelt fontosságú területként kezeljük a távérzékelést, mely alkalmas a gyors, nagytömegű adatgyűjtésre, úgy, hogy a felmérendő terület, műtárgy, vagy objektum érintése nélkül teljeskörű 3D geometriai adat, valamint számos tulajdonság rögzíthető. Ennek a módszernek az eszközei a beszerzett 3D lézerszkenner és az RTK műholdvevővel felszerelt drón.
Beszerzésre került egy videokonferencia rendszer, továbbá a felhőalapú Microsoft 365 előfizetéssel egy folyamatosan frissülő szoftvert kapunk, amivel leválthatjuk a régi Office termékeket és amelyik magas szinten támogatja az online csoportmunkát és jelentős felhőtárhelyet biztosít cégünk számára.
Ugyancsak a projekt keretében fejlesztettük a cég központi telephelyét. Új parkolók kerültek kialakításra, a meglévők új térburkolatot kaptak, a zöldfelületeken parkosítást végeztünk. Ezzel a beruházással egy élhetőbb, esztétikus környezetet teremtettünk dolgozóinknak és ügyfeleinknek egyaránt.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.12.15.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02578

Hírlevél ×