Cégismertető |

Eszközpark

A GEODÉZIA Kft eszközállományát főbb tevékenységeinek megfelelően alakította ki és fejleszti folyamatosan. Szerteágazó tevékenységének köszönhetően eszköztárában ugyanúgy helyet kapnak a régi jól bevált és nagypontosságú optikai teodolitok, mint a legmodernebb robot-mérőállomások.

A hagyományos működési elvű szabatos szintező mellet a tömegmunkákhoz a gyors, pontos kódszintezőket alkalmazzuk.

Munkatársaink a GPS-eknek már a 3. generációját használják, és sok tapasztalatot szereztek alkalmazásukkal kapcsolatban.

A földalatti csövek, kábelek felkutatására több vezetékkutató berendezés áll rendelkezésre.

A legrövidebb út a tereptől a megrendelőig: Elektronikus adatrögzítés a terepen, digitális adatfeldolgozás, elektronikus dokumentumkezelés és továbbítás. Ennek feltétele a megfelelő infrastruktúra. Cégünk minden telephelyén korszerű strukturált számítógépes és hírközlési hálózat van kiépítve és mindegyik rendelkezik internetkapcsolattal. A telephelyeken üzemelő szerverek és számítógépek központilag felügyelhetők.

Mivel adatfeldolgozás szinte kizárólag digitálisan történik, nélkülözhetetlen eszközeink a megszokott irodai szoftvereken túl a térképszerkesztő, térinformatikai és CAD szoftverek. Az ITR-ek alapvető eszköznek számítanak, de több munkahelyen dolgozunk a Bentley és az AutoDesk CAD és Civil szoftvereivel is. Térinformatikai szoftvereink MicroStation platformon a Bentley Map és az Erda GIS, továbbá rendelkezünk az AutoCAD Map, valamint a Digiterra Map szoftverekkel.

A Digiterra Map, valamint az Leica Photogrammetry Suite szoftvercsomagjaink biztosítják a fejlett digitális képfeldolgozást, valamint lefedik az ortofotó készítés teljes folyamatát.

A hatékony irodai munka elengedhetetlen kellékei a különböző irodatechnikai berendezések. Ezek közül is a legjelentősebbek a nagyformátumú eszközök, a plotterek, szkennerek, mérnöki másolók. Társaságunk korszerű eszközökkel és jelentős kapacitással rendelkezik ezen a területen, ezért külső megrendelők számára is végzünk nagyformátumú szkennelést, nyomtatást, másolást, komplett tervcsomagok sokszorosítását, archiválást.

Műszereinket, technikai eszközeinket és gépkocsiparkunkat az igények figyelembevételével folyamatosan fejlesztjük.

Hírlevél ×